Ý nghĩa các con số trong phong thủy mà bạn chưa biết

Rate this post

Logo sieusach

Në feng shui lindor, çdo numër ka një kuptim të veçantë dhe ka një ndikim në fatin e njeriut nëse lidhet me ta. Në këtë artikull do të ndajmë me ju kuptimi i numrave në feng shui lindor.

Kuptimi i numrave në feng shui sipas transkriptimit fonetik

Më poshtë, ne do të ndajmë me ju kuptimin e numrave në feng shui të përkthyer sipas transliterimit të tij Sino-Vietnamez. Detajet e kuptimit janë si më poshtë:

Kuptimi i numrave

Kuptimi i numrave

 • Numri 0: Transliterimi i zeros në Sino-Vietnameze është “çdo” që do të thotë normale, pa asgjë për t’u shqetësuar.
 • Numri 1: Transliterimi i numrit 1 në Sino-Vietnameze është “Nhat” që do të thotë unik, unik, i veçantë dhe i ndryshëm.
 • Numri 2: Transliterimi i numrit 2 në Sino-Vietnameze është “Nhi” që do të thotë ekuilibër, harmoni, ekuilibër, përgjithmonë.
 • Numri 3: Transliterimi i numrit 3 në Sino-Vietnamezisht është “Tam” që do të thotë rrugë financiare e qëndrueshme dhe e qëndrueshme.
 • Numri 4: Transliterimi i numrit 4 në Sino-Vietnamezisht është “Katër” që do të thotë i pafat është vdekja – që do të thotë vdekje, humbje.
 • Numri 5: Transliterimi i numrit 5 në Sino-Vietnamezisht është “Ngu” që do të thotë bekim, gjithçka është mirë.
 • Numri 6: Transliterimi i numrit 6 në Sino-Vietnamezisht është “Luc”, që tregon fat dhe pasuri.
 • Numri 7: Transliterimi i numrit 7 në Sino-Vietnamezisht është “Ajo” që ka një kuptim të keq që tregon humbje ose humbje.
 • Numri 8: Transliterimi i numrit 8 në Sino-Vietnamezisht është “Bat” që do të thotë prosperitet, butësi dhe komoditet.
 • Numri 9: Transliterimi i numrit 9 në Sino-Vietnameze është “Nine” që do të thotë përjetësi, jetëgjatësi, jetëgjatësi, jetëgjatësi.

Kuptimi i numrave

Kuptimi i numrit 0

Në feng shui lindor, numri 0 do të thotë fillimi. Kur flasim për zero, njerëzit do të mendojnë të fillojnë me dy duar bosh – domethënë, të fillojnë kur nuk ka asgjë në dorë, nga zero për t’i bërë të gjitha.

Kuptimi i numrit 0

Kuptimi i numrit 0

Përveç kësaj, në rangun zero të elementit tokë, ai ka një kuptim të madh për ata që i përkasin metalit par. Për shkak se në pesë elementët, marrëdhënia e tokës me metalin është një marrëdhënie e ndërsjellë, dheu lind metalin. Prandaj, numri 0 do t’i sjellë fat personit të artë. Në të njëjtën kohë, numri 0 gjithashtu ka një kuptim për njerëzit e tokës, ai do të sjellë mbështetje dhe mbështetje për njerëzit e tokës që të zhvillohen.

Kuptimi i numrit 1

Numri 1 është një numër shumë i veçantë që ka shumë kuptime të ndryshme. Sipas opinionit popullor, numri 1 është numri i risive me shumë të mira, duke treguar qëndrueshmëri të fortë. Numri 1 do të thotë gjithashtu unik, unik, i pari, i pakrahasueshëm. Por numri 1 ka edhe kuptimin e vetmisë.

Në pesë elementët numri 1 i përket elementit të ujit, kështu që është shumë i përshtatshëm për ata që i përkasin elementit të drurit, dhe elementit të ujit.

Tham Khảo Thêm:  Top những màu nhuộm tóc đẹp phù hợp từng khuôn mặt

Kuptimi i numrit 2

Numri 2 sipas besimeve popullore është një numër i lumtur që simbolizon një çift, dy gjëra që janë të ngjashme me njëra-tjetrën. Ai gjithashtu simbolizon ekuilibrin midis yin dhe yang – origjinën e të gjitha gjërave në parajsë dhe tokë.

Sipas teorisë së pesë elementeve të feng shui-t, numri 2 i përket elementit tokësor i cili mbart energji të qëndrueshme dhe të ekuilibruar, duke i ndihmuar ata që e përdorin të kenë një sjellje të qetë, gjithmonë të qetë dhe të qetë në sjellje. Në të njëjtën kohë, numri 2 është jashtëzakonisht i përshtatshëm për ata që i përkasin fatit të metalit dhe tokës.

Kuptimi i numrit 2

Kuptimi i numrit 2

Kuptimi i numrit 3

Numri 3 është një numër shumë i veçantë që respektohet gjithmonë nga vietnamezët sepse besohet se ka lidhje me Qiell – Tokë – Njeriu. Përveç kësaj, ajo shfaqet edhe në treshen Phuc – Loc – Tho. Prandaj, numri 3 lidhet me fat dhe fat.

Përveç kësaj, numri 3 gjithashtu ka kuptimin e sigurisë, stabilitetit dhe stabilitetit si një trekëmbësh.

Kuptimi i numrit 4

Sipas transliterimit Sino-Vietnamez, numri 4 ka një kuptim shumë të keq që është vdekja – vdekja, kështu që shumë pak njerëz e duan dhe zgjedhin dhe përdorin këtë numër. Megjithatë, numri 4 ka edhe kuptime shumë të bukura që pak njerëz i dinë, numri 4 i formuar nga 2 çifte është dyfishi i plotësisë dhe lumturisë.

Ka shumë gjëra fatlume dhe të mira që lidhen me numrin 4 si p.sh.: Në një vit ka 4 pranvera – verë – vjeshtë – dimër; Qielli dhe Toka kanë 4 drejtime, Lindje – Perëndim – Jug – Veri… Përveç kësaj, për të krijuar një katror duhen 4 anë, kështu që numri 4 simbolizon edhe soliditetin, paqen dhe stabilitetin.

Kuptimi i numrit 5

Numri 5 në feng shui konsiderohet një numër me fat. Ky numër është shumë i mirë për biznes dhe biznes. Numri 5 është gjithashtu një simbol i bekimeve, virtyteve dhe të mirave.

Përveç kësaj, numri 5 është edhe numri i pesë elementëve – që korrespondojnë me 5 elementët e qiellit dhe tokës Kim – Moc – Uji – Zjarri – Toka; është numri i 5 virtyteve thelbësore të çdo njeriu, Nhan – Drejtësia – Ceremonia – Tri – Besimi; janë 5 gjëra të lumtura në jetë Phu – Quy – Tho – Khang – Ninh.

Kuptimi i numrit 6

Në feng shui, njerëzit besojnë se numri 6 është numri i komoditetit dhe fatit. Prandaj, ky është një numër jashtëzakonisht i kërkuar nga njerëzit e biznesit me shpresën se pasuria do t’u vijë atyre në biznes. Për të shkruar numrin 6 duhet të shkruajmë vetëm një goditje të vetme, fundi i goditjes së stilolapsit prek trupin e numrit 6, pra ka kuptimin e përqafimit të gjithë pasurisë në shtëpi.

Përveç kësaj, numri 6 shoqërohet edhe me gjëra të mira si: Të lidhura me bllokun më të fortë, bletët zgjedhin gjashtëkëndëshat për të bërë foletë e tyre; Të lidhura me organe të rëndësishme të njeriut (gjashtë shqisat) Sytë – Hunda – Veshët – Gjuha – Lëkura, Mendimi; lidhur me Luc dragoin, Luc Than (Babai – Nëna – Gruaja – Djali – Vëllezërit dhe Motrat – Vëllai).

Çfarë do të thotë numri 6?

Çfarë do të thotë numri 6?

Kuptimi i numrit 7

Ngjashëm me numrin 4, 7 është gjithashtu një numër i konsideruar nga shumë njerëz si një numër i pafat. Numri paraqet humbje, humbje. Sidoqoftë, numri 7 në feng shui është një numër jashtëzakonisht i fuqishëm, numri që konvergon fuqinë e qiellit dhe tokës me energjinë për të larguar fatin e keq. Përveç kësaj, numri 7 mbart gjithashtu energjinë e krijimtarisë, përparimin e vazhdueshëm të çdo personi.

Tham Khảo Thêm:  Si tình là gì? Có tốt không? Biểu hiện của những người si tình

Përveç kësaj, numri 7 është i lidhur edhe me shumë gjëra me fat në jetë si:

 • Kur Buda lindi, ai eci 7 hapa në një platformë zambak uji
 • 7 rrathët e universit
 • 7 ngjyrat e ylberit
 • 7 shënime
 • 7 dite ne jave
 • Dhe shumë mrekulli të tjera misterioze.

Kuptimi i numrit 8

Numri 8 është një numër që simbolizon prosperitetin dhe suksesin, ndaj është i dashur dhe i zgjedhur nga shumë njerëz. Japonezët i kushtojnë shumë rëndësi numrit 8, sepse numri 8 është shkruar me pjesën e poshtme të fryrë për të simbolizuar plotësinë. Përveç kësaj, numri 8 lidhet edhe me shumë aspekte të mira të jetës si:

 • Baba
 • Tetë drejtime
 • Tetë tinguj
 • Tetë të pavdekshëm
Kuptimi i numrit 8

Kuptimi i numrit 8

Kuptimi i numrit 9

Numri 9 është numri që simbolizon fuqinë në feng shui. Është edhe numri i jetëgjatësisë. Ka shumë simbole të mbarë në jetë që lidhen me numrin 9 si:

 • Nëntë pesë supreme
 • Nëntë produkte me lule zambak uji (World of Bliss ka 9 nivele të ndryshme kultivimi)
 • 9 drejtime të parajsës, 10 drejtime të Budës
 • Cuu Dieu Tinh (Thai Duong – Thai Yin – Van Hon – Thuy Dieu – Moc Duc – Thai Bach – Tho Tu – La Hau – Ke Do)
 • Cuu Long Phu Thuy
 • Gjarpri Naga ka 9 koka
 • Të lindur prej kohësh dhe nëntë vdekje (dragonjtë me 9 fëmijë janë maskota në feng shui)
 • 9 planetë në sistemin diellor (Merkuri (Merkuri) – Venusi (Venus), Toka, Marsi (Marsi) – Jupiteri (Jupiteri) – Saturni (Saturni) – Urani (Uranus) – Mbreti i Neptunit (Neptuni) – Plutoni (Plutoni).

Kuptimi i numrave sipas pesë elementeve

 • Numri 1 – Hexagram Kham – i përket Thuy
 • Numri 2 – Khon – i përket fatit të Tokës
 • Numri 3 – Tran – i përket Moc par
 • Numri 4 – Kostoja – i përket Moc par
 • Numri 5 – i përket fatit të Tokës
 • Numri 6 – Can – i përket Kim par
 • Numri 7 – Doai – i përket par Kim
 • Numri 8 – Can – i përket par
 • Numri 9 – Ly – i përket par
Kuptimi i numrave sipas pesë elementeve

Kuptimi i numrave sipas pesë elementeve

Kuptimi i numrave sipas feng shui

Kuptimi i numrit 1

Numri 1 korrespondon me pozicionin e parë në yjësinë Big Dipper. Njerëzit e quajnë këtë yll yll Khoi, yll Tham Lang, yll Thien Khu ose yll Nhat Bach. Ylli Nhat Bach është një nga tre yjet e mëdhenj të rërës, një simbol i:

 • Një fytyrë e pashme dhe e bukur për burrat, e bukur dhe e bukur për gratë
 • I mirë në art
 • Shumë të talentuar, të aftë për të mësuar dhe hulumtuar më shumë se njerëzit
 • Marrëdhënie të mira diplomatike
 • I paracaktuar për biznes dhe tregti
 • Numri i luleve të pjeshkës

Kuptimi i numrit 2:

Numri 2 korrespondon me pozicionin numër 2 në yjësinë e Arushës së Madhe. Ky yll është ylli i Thien Toan, i njohur gjithashtu si ylli Cu Mon ose Nhi Hac. Shenja e yllit ka kuptimin e nxjerrjes së vetvetes si një derë e madhe kështu që simbolizon:

 • Shtëpi e gjatë, derë e gjerë, burime të pasura të pasurive të paluajtshme
 • Fusha të bollshme, pjellore
 • I mirë në mjekësi, keni një talent
 • Ka më shumë elokuencë se njerëzit
Ylli Cu Mon dhe kuptimi i tij

Ylli Cu Mon dhe kuptimi i tij

Kuptimi i numrit 3

Numri 3 korrespondon me pozicionin e tretë të konstelacionit të Arushës së Madhe. Ky yll quhet ylli Thien Co, i njohur gjithashtu si ylli Tam Bich ose ylli Loc Ton. Ylli Tam Bich është një yll mjeshtër rreth:

 • Pasuri
 • Mençuria, erudicioni
 • I mirë në llogaritje, strategji,
 • I mirë në improvizim
 • I pasur në bujari, dashamirës.
Tham Khảo Thêm:  Cúng dường là gì? Những điều cần biết về cúng dường trong đạo Phật

Kuptimi i numrit 03 korrespondon me energjinë e yllit Tam Bich, kështu që ka edhe këto kuptime të mira.

Kuptimi i numrit 4

Në feng shui, nuk ka asnjë yll Tu Luc, i njohur gjithashtu si ylli Van Khuc. Ky yll ndodhet në pozicionin e katërt të konstelacionit Big Dipper. Sao Van Khuc ka të bëjë me:

 • Fakulteti i dërrasës së zezë, arsimi, provimi i dhënies dhe lista e artë e titujve
 • Më i zgjuar se njerëzit
 • Reputacion i lavdishëm
 • Ndërtoni një jetë në rrugën e shkrimit akademik
 • Prejardhja e trashëguar e ngjall manjatin në elegante dhe pompozitet
 • Fati i mashkullit është i pashëm, i pashëm dhe i zgjuar
 • Fati i femrës është i hijshëm, i virtytshëm dhe punëtor…

Kuptimi i numrit 5

Numri 5 korrespondon me pozicionin e yllit Ngoc Hanh, i njohur gjithashtu si ylli Liem Trinh, ylli Ngu Hoang i planetit Tokë në yjësinë Bac Dau. Pozicioni i yllit Ngoc Hanh është në qendër të yjësisë Big Dipper, e cila është mesi i grykës së diperit dhe dorezës. Pesë yje Hoang do të thotë:

 • Fuqia
 • Udhëheqës
 • Prona
 • Fama në krye
 • Ekran luksoz

Kuptimi i numrit 6

Numri 6 në feng shui nuk korrespondon me yllin Khai Duong, i njohur gjithashtu si ylli Vu Khuc, Luc Bach i konstelacionit Big Dipper. Ylli Luc Bach përdoret shumë nga njerëzit në parashikimin e pasurisë. Është simbol i prosperitetit, pasurisë, pronës…

Numri 6 korrespondon me yllin e vallëzimit

Numri 6 korrespondon me yllin e vallëzimit

Kuptimi i numrit 7

Numri 7 korrespondon me Dao Quang, ylli i 7-të në yjësinë Big Dipper. Sao Dao Quang njihet edhe si ylli Po Quan ose ylli That Chich, ky yll i përket elementit Kim. Sao That Chich do të thotë:

 • Krijim
 • Përparim, ndryshoni plotësisht situatën e vjetër
 • Ndriçoni një rend të ri.
 • Fito sfidat

Çfarë kuptimi kanë numrat kur shkojnë së bashku

Kuptimi i 2 numrave të kombinuar

Numri 79: Zoti i madh i pasurisë

Numri 39: Zoti i vogël i pasurisë

Numri 56: Pasuria

Numri 23: Pasuri e ekuilibruar

Numri 29: Pasuri e përjetshme

Numri 68: Prosperitet

Numri 86: Prosperitet dhe prosperitet

Çfarë kuptimi kanë numrat kur kombinohen?

Çfarë kuptimi kanë numrat kur kombinohen?

Kuptimi i 4 numrave të kombinuar

Numri 1102: Unik

Numri 1368: Një jetë prosperiteti

Numri 6868: Pasuri me fat

Numri 7838: Zoti Dia është i madh, zoti Dia është i vogël

Numri 7939: Zoti i pasurisë së madhe, zoti i pasurisë së vogël

Numri 2628: Zgjedhja e pasurisë

Numri 1111: Katër shtylla të forta

Numri 2204: Mos vdis kurrë përgjithmonë

Numri 2626: Pasuri e balancuar

Numri 5656: Pasuria lind pasuri

Numri 8386: Pasuri dhe pasuri

Nr. 4078: Katër stinët janë të qetë

Numri 8686: Prosperitet dhe prosperitet

Më sipër është informacioni që kemi përmbledhur në lidhje me kuptimin e numrave në feng shui për të ndarë me ju. Shpresojmë që përmes artikullit të keni kuptuar më mirë kuptimin e secilit numër për t’u zbatuar në jetë.

Shiko me shume:

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Ý nghĩa các con số trong phong thủy mà bạn chưa biết . Đừng quên truy cập Cakhia TV kênh trực tiếp bóng đá số 1 Việt Nam hiện nay để có những phút giây thư giãn cùng trái bóng tròn !

Related Posts

23 Sản phẩm dưỡng tóc khô xơ hiệu quả được ưa chuộng nhất hiện nay

Flokët e thatë dhe të dredhur i bëjnë femrat të trishtuara dhe mungesën e vetëbesimit. Për të zgjidhur këtë situatë, duhet të përdorni produkte për flokë të…

Tóc khô xơ do đâu? Mẹo phục hồi tóc khô xơ tại nhà

Të gjithë duan të kenë flokë me shkëlqim dhe të butë. Megjithatë, shumë faktorë bëjnë që flokët tuaj gradualisht të thahen, të ndahen majat dhe madje të…

Mẹo giúp da đầu sạch gàu

1. Giấm táo Một ngày ra đường, khói bụi mồ hôi tích tụ trên da đầu gây bẩn và ngứa. Các sản phẩm dưỡng ẩm, chống nắng…

Top 6 mẹo giúp da đầu sạch gàu giảm ngứa mà bạn cần biết

Mẹo giúp da đầu sạch gàu giảm ngứa không phải ai cũng biết. Gàu là nỗi ám ảnh của mọi mái tóc khi hè về. Tuy nhiên,…

Mặt tròn nên để tóc gì? Xem ngay kiểu tóc đẹp cho nữ mặt tròn

Mặt tròn nên để kiểu tóc gì? Khuôn mặt tròn có rất nhiều ưu điểm, đặc biệt là giúp bạn thoải mái lựa chọn và thay đổi…

Tóc sâu ngứa là gì: nguyên nhân và cách khắc phục?

Không phải ai cũng may mắn có được mái tóc khỏe đẹp như vậy. Sự xuất hiện của những nốt thâm ngứa không chỉ ảnh hưởng đến…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *